Digital Marketing in 1 Day

Hét zakelijke event over de impact van Digital Marketing in Nederland, hoe kun je als B2C of B2B professional de klant een positieve ervaring geven? Welke online, social of mobile tools en/of platformen kunnen helpen bij de verkoop van jouw product of dienst?

Chat & Voice

Livechat en slimme spraakassistenten spelen een steeds grotere rol in het dagelijks leven van de consument. De combinatie van chat & voice zorgt voor de trend ‘conversational marketing’ waarbij je met behulp van automatisering in gesprek gaat met de klant. De experts laten jou tijdens dit event zien hoe je als bedrijf dit kunt aanpakken en wat je de komende jaren kunt verwachten..

Whatsapp & Messenger

De rol van deze mobiele apps begint steeds meer te lijken op WeChat, de social app van het Chinese bedrijf Tencent. In China is de mobiele telefoon al jaren het start en eindpunt voor elke (commerciële) klantreis, een trend die we ook herkennen in Europa. Kortom, mobile first of mobile only? Ontdek de impact van de ‘Thumb Zone’, Geotargeting en de ROI van Mobile-Friendly Emails.

Martech & Marketplaces

De Marketing Technology Landscape Supergraphic bestaat echter uit al meer dan 7.000 bedrijven! Hoe ziet deze er echter voor Nederland uit? Welke moet je kiezen? En hoe haal je het maximale uit deze software? Daarnaast wordt verkoop via de marketplaatsen zoals bol.com en Amazon steeds belangrijker, kun je nog ontbreken als bedrijf? Welke ‘lessons learned’ zijn er inmiddels?

B2B cases

De praktijkvoorbeelden op deze dag laten het belang van Buyer Personas zien, onmisbaar voor elke digital marketingstrategie. Inzicht in (potentiële) klanten, waar je ze online en op social (media) kunt bereiken, wat is de rol van mobiel in hun klantreis. Daardoor kan je jouw marketingbudget veel gerichter inzetten!