Organic Search update

Je marketingmix continu op scherp houden, dat blijft een uitdaging. Tijdens deze sessie staan we stil bij de laatste ontwikkelingen op het gebied van SEO; hoe je voor voldoende content rondom jouw domein zorgt en een hoge domein autoriteit, en SEA; hoe je een duidelijke structuur op basis van keyword onderzoek en een heldere CPA kunt opzetten. Tijdens dit dagdeel neemt onze expert je mee in de meest up to date methodes hiervoor en laten we je zien hoe je hiermee aan de slag kunt aan de hand van een praktijkcase.

 

Mogelijk gemaakt door onze kennispartner

netprofiler
Bart Meerdink
Bart Meerdink
Beeckestijn Business School
Cheryl van Etten
Cheryl van Etten
SEO en SEA specialist bij Hummingbird Online Marketing

Hoe richt je SEO zo goed mogelijk in om de beste zichtbaarheid in de zoekmachine te creëren? Daar is Cheryl expert in. Zij helpt organisaties zoals Ouders van Nu, Autoweek, Margriet en Superguide bij het bouwen aan hoge posities in de zoekmachines.
Tijdens deze sessie komen 5 need to knows over de toekomst van SEO aan de orde en krijg je input over hoe je daar als organisatie het komende jaar op in kunt spelen. Wist je dat Google in mei 2021 een grote update gaat doorvoeren? In dit mini-college vertelt Cheryl je meer over de inhoud en consequenties hiervan en krijg je concrete handvatten mee. Hierdoor kun je je SEO prestaties naar een hoger niveau tillen.

Rolf de Rode
Rolf de Rode
Senior SEO Consultant Netprofiler

Je SEO-aanpak valt of staat bij goede tooling. Of sterker: bij welke inzichten jij eruit haalt. Zelfs gratis tools kunnen jou als online marketeer helpen bij het bepalen bij de grootste technische verbeterpunten, de keywords met de grootste potentie of de backlinks met de meeste waarde. Netprofiler laat met concrete tips en cases zien hoe je met inzichten, gratis tools en een praktische stappenplan een next level SEO-strategie kunt ontwikkelen en uitvoeren.

10.45 - 11.00 uur

Ochtendbreak

Even tijd om je e-mail te checken of voor een korte yoga/meditatiesessie

Martijn van Dijk
Martijn van Dijk
Oprichter & owner van Slimster

Slimster is de snelst groeiende online vergelijker van Nederland, die je helpt bij het vinden van de beste deal voor verschillende producten en diensten. Inmiddels heeft Slimster meer dan 2.000 geselecteerde bedrijven aangesloten, groot en klein, van webwinkel tot bouwbedrijf. Slimster heeft samen met hun digital marketing bureau Increase in 2018 en 2020 een award voor ‘Best SEO’ binnen gehaald. Wat is hun slimme onderscheidende strategie op SEO? Martijn vertelt ons hoe het hun lukt met een klein team mee doen met de grote jongens.

Bart Meerdink
Bart Meerdink
Beeckestijn Business School

In de laatste 15 minuten krijg je de kans om vragen te stellen aan drie doorgewinterde organic search experts. Een unieke mogelijkheid om hele specifieke vragen te stellen over de uitdagingen waar je nu mee worstelt.